@pornhub

@pornhub

Pornhub har i flera kampanjer uppmärksammat sitt varumärke på ett satiriskt sätt. Den senaste är inget undantag. I kampanjen #beatyourself gör porrsajten narr. Under kvinnodagen spreds nyheten om att Pornhub gjort ett ovanligt statement. Men vi har tagit reda på sanningen. Pornhub är en av världens största pornografiska webbplatser. Pornhub grundades och företaget som står bakom är baserat i Montréal i Kanada.

Видео по теме

Brazzers Embraces Cryptocurrency: "The Future Just Came" (OFFICIAL COMMERCIAL) - ft. Stormy Daniels Läs mer här — och missa inte Pornhubs brutala aprilskämt mot sina användare. Kampanj på porrsajten ska få unga män att känna på kulorna. HBO i porrbråk om "Game of thrones" slut dare "Pornhub har fått mig att komma till en punkt där jag inte ens vill onanera längre. Men ganska snabbt började människor påpeka att hela grejen var fejk. Tidsperioden skiljer tgirl webcams inte avsevärt från veporn,net av världen — men på regional nivå är det andra bullar.

@pornhub -

HBO i porrbråk om "Game of thrones"   "Pornhub har fått mig att komma till en punkt där jag inte ens vill onanera längre. Bland annat har man tänt upp en enorm  reklamskylt på Times Square i New York och gjort en stor sak av sitt roliga aprilskämt i år. Det är uppenbarligen få som vill spendera sina sista timmar, porrsurfande framför datorn. Mer om Sociala medier Teknik. Kampanj på porrsajten ska få unga män att känna på kulorna. Resumé har tidigare skrivit om porrsajten Pornhubs tävling, där vinnaren fick en tjänst som creative director under ett års tid. Här är tidningarnas aprilskämt i dag. @pornhub

0 thoughts on “@pornhub

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *